perjantai 29. elokuuta 2014

TURUN TAITEILIJASEURAN 90. VUOSINÄYTTELYN TAITEILIJAT ON JULKISTETTU!

Turun Taiteilijaseura ry:n jo perinteeksi muodostunut vuosinäyttely on esillä Vanhan Raatihuoneen Galleriassa ja Galleria Bernerissä 12.9.–12.10.2014. Näyttely on osa Turun Taiteilijaseuran 90-vuotisjuhlavuoden toimintaa sekä sunnuntaina 21.9. vietettävän Turun päivän ohjelmaa.

Turun Taiteilijaseuran koordinoima vuosinäyttelyhaku oli avoin kaikille varsinaissuomalaisille taiteilijoille, ja hakemuksia saatiin yhteensä 83. Näyttelyyn valittiin 20 taiteilijaa ja 25 teosta. Näyttelykokonaisuuden juryttivät tutkija Eeva Holkeri Aboa Vetus & Ars Nova -museosta ja Turun taidemuseon amanuenssi Annina Sirén.

Turun Taiteilijaseuran 90. vuosinäyttelyn taiteilijat ovat Erika Adamsson, Anna Aho, Andrei Bakharev, Annika Dahlsten, Matti Helenius, Aaron Hiltunen, Petra Kallio, Hertta Kiiski, Annika Kivi, Aleksi Matikainen, Erkki Nampajärvi, Minnamaria Nurmi, Hanna-Leena Partanen, Miina Pohjolainen & Jaana Saarikoski, Timo Takala, Anna Uschanov, Sanna Vainionpää, Jaana Valtari ja Keanne van de Kreeke.

Tervetuloa näyttelyn avajaisiin torstaina 11.9. klo 17-19!

Vanhan Raatihuoneen Galleria ja Galleria Berner sijaitsevat Vanhan Raatihuoneen 1. ja 2. kerroksessa osoitteessa Vanha Suurtori 5. Galleria on avoinna ti–pe klo 12–19 ja la–su klo 11–17. Vapaa pääsy.

Lue lisää näyttelystä ja jurytyksestä täältä.
Tapahtuma Facebookissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti