tiistai 26. elokuuta 2014

KULKULUPA AVAA JÄLLEEN TAITEILIJOIDEN TYÖHUONEIDEN OVET 6.–7.9.2014!




Vuonna 2014 kahdettatoista kertaa järjestettävä Kulkulupa avaa ovet lähes 60 taiteilijan ja taideyhteisön työhuoneille Turussa ja lähikunnissa. Vierailijat pääsevät tutustumaan taiteilijoihin, heidän teoksiinsa ja taiteentekniikoihin. Tapahtuman tärkeintä antia onkin taiteilijoiden, ajatusten, teosten ja yleisön kohtaamiset. Lisäksi monilla työhuoneilla on nähtävissä pieniä myyntinäyttelyitä sekä muuta ohjelmaa.

Myös tänä vuonna Kulkulupa-tapahtumaan kuuluvat perinteiset taidearpajaiset. Kulkulupa-passeja on jaossa kaikissa kohteissa, ja jokaisesta vierailusta saa siihen merkinnän. Viidellä merkinnällä voi osallistua taide-aiheisten palkintojen arvontaan. Lista palkinnoista on nähtävissä Kulkuluvan nettisivuilla.

Kulkulupa-kohteet ovat avoinna la-su 6.–7.9.2014 klo 11–17. Kaikille avoin Kulkuluvan päättötilaisuus järjestetään Turun taidelainaamossa sunnuntaina 7.9. klo 16–20. Tervetuloa!

Tartu hetkeen ja lähde seikkailemaan taiteen maailmaan!

Katso Kulkulupa-kohteet, taiteilijoiden esittelyt ja viimeisimmät ohjelmapäivitykset osoitteesta www.kulkulupa.net tai Kulkuluvan Facebook-sivuilta.

Vuonna 2014 Kulkulupa-tapahtuman tuottaa Turun Taiteilijaseura ry yhteistyössä Turun alueen taiteilijoiden, taiteilijayhteisöjen ja taiteilijavetoisten gallerioiden kanssa.


Lisätiedot: 

kulkulupa2013(at)gmail.com
Galleria Å/045 132 4743

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti